Events

Mandelvognen var selvfølgelig med på LYSERØD LØRDAG, den 3. oktober 2020, hor der i alt blev indsamlet kr. 3.215.149,- til brystkræftsagen.

EVENTS 2020
Der har desværre ikke været mange events i 2020 grundet Corona krisen, men lidt er der da, så hold øje med mig på Facebook, der fortæller jeg hvad der sker resten af året – og i sær i julemåneden…

Vi kender alle duften af brændte mandler ved juletid, men brændte mandler behøver ikke kun høre julen til. Mandelvognen brænder hele året – både de klassiske brændte mandler og lækre glaserede mandler med forskellig smag – til enhver lejlighed.

Ydermere har Mandelvognen udvidet sortimentet, så vi nu også kan byde på lækre crêpes, glaserede æbler, Candy Floss, popcornmaskine og trylleri med ansigtsmaling for de yngste. Så skal du have fest og mangler lidt sjov, så kontakt Mandelvognen og hør mere om hvad vi kan tilbyde.

Mandelvognen besøger også gerne din virksomhed og laver lækre mandler til dine kunder, eller hvad med pandekager med firmalogo – et “must” til firmafest og kundeevents.

Holte Vinlager forhandler De Store Spanske fra Mandelvognen.

Alle afdelinger af Holte Vinlager er forhandler af Mandelvognens brændte mandler. Find en Holte Vinlager tæt på dig: www.holtevinlager.dk – under “generelt” og “vore butikker”.